Beneficiile pentru frumusete aduse de exercitiile fizice

Antrenamentele nu doar ca iti pot ajuta corpul sa fie mai sanatos, dar de asemenea iti pot stimula si aspectul. Afla de ce exercitiile fizice ar putea fi una dintre cele mai bune remedii pentru piele pentru a trata acneea, ridurile, pielea lasata si multe astfel de semne.

Sunt foarte multe motive pentru a te antrena. Pentru unii, poate fi vorba de faptul ca si-au rezervat o vacanta pe plaja, in timp ce altii fac acest lucru oentru a ramane in forma si mai sanatosi. Indiferent de motivul pentru care faci acest lucru, putem sa cadem cu totii de acord ca beneficiile aduse de exercitiile fizice sunt evidente, dar mai exista un beneficiu la care putina lume se asteapta si anume sanatatea pielii. Citeste pentru a afla mai multe informatii despre piele si desore beneficiile de frumusete care vin in urma antrenamentelor.

O stralucire instanta

Atunci cand iti faci inima sa pompeze mai tare datorita exercitiilor, ii oferi pielii tale o doza mai mare de sange oxigenat, spune Noelle S. Sherber, un medic dermatolog din orasul Baltimore, in statul Maryland.

Reducerea ridurilor

Antrenamentele efectuate pot, de asemenea, sa efectueze nivele mai sanatoase ale hormonului de stres cortizol, spune Sherber. “NIvelele mai mari de cortizol au legatura cu productia de sebum, ceea ce inseamna mai multe episoade de acnee”, spune ea. Nivelele prea mari de cortizol pot, de asemenea, sa duca la scaderea nivelelor de colagen din piele, ceea ce duce la aparitia ridurilor si a altor semne de imbatranire. “ “Activitatea fizica sustine productia de colagen,” spunem Amy Dixon, un fiziolog din Los Angeles si un antrenor pentru celebritati. Stimulul oferit sintezei de colagen ajuta la pastrarea aspectului frumos si suplu.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *