binoclu

Binoclul FLIR BHS – X

Sunteti in cautarea unui binoclu cu infrarosu? Daca doriti sa cumparati unul, ati ajuns in locul potrivit. Un produs de top in acest domeniu este binoclul termal in infrarosu FLIR BHS – X. Acest produs va confirma cu siguranta toate asteptarile pe care le aveti.

Dispozitivul este destinat detectarii de persoane, animale, mijloace de transport sau orice alt obiect care genereaza amprenta termica. Detectarea acestora se poate face de la distante mici sau medii, in conditii de intuneric absolut. Dispozitivul functioneaza in conditii de fum sau de ceata usoara, fara a necesita o sursa de lumina suplimentara, deoarece imaginea se obtine datorita diferentei de temperatura a corpului sau obiectului urmarit fata de mediul inconjurator.

Binoclul FLIR BHS – X a fost proiectat si conceput pentru a deservi o categorie mai deosebita de oameni. Acest dispozitiv profesional poate fi utilizat cu incredere in domenii precum forte de ordine, echipe de interventie, paza si protectie, contribuind la indeplinirea cu succes a misiunilor.

Performantele optice de care dispune acest binoclu termal sunt de inalta calitate. Rezolutia senzorului ofera o imagine clara a tintei, avand o sensibilitate termica buna. Un dezavantaj ar putea fi faptul ca senzorul de imagine nu dispune si de un dispozitiv de racire, dispozitiv care ar ajuta ca amprenta termica a obiectului sau persoanei urmarite sa iasa clar in evidenta, sa se poate observa chiar daca tinta incearca o camuflare termica, in medii cu temperatura asemanatoare propriei temperaturi.

Focalizarea manuala si zoom-ul electronic contribuie la redarea unei imagini de calitate. Prezentarea imaginii se face pe un vizor binocular, iar stocarea imaginilor se poate face pe carduri de memorie. Dispozitivul are posibilitatea de a face poze sau de a filma, urmand ca aceste date sa fie descarcate prin intermediul portului USB prezent pe binoclu sau prin cardurile de memorie care pot avea o capacitate destul de mare, de pana la 16 GB. Binoclul este alimentat de 4 baterii AA, care asigura o autonomie de functionare de pana la trei ore in conditii de utilizare continua a camerei termice. Cantareste aproape un kilogram iar, datorita faptului ca este un binoclu robust, rezista fara probleme la o cadere de aproximativ un metru.

La cumparare, acest binoclu vine si cu accesoriile din dotare. Poate fi insotit de un obiectiv cu distanta focala mai mare, adaptor de alimentare, patru acumulatori, curea de umar, cablu USB, geanta de transport si CD software, pentru a facilita descarcarea datelor memorate in timpul functionarii.

Pretul este unul foarte bun pentru un dispozitiv ca acesta. Daca doriti sa achizitionati asa ceva, puteti sa va adresati magazinelor de specialitate si sa cereti o oferta, urmand ca personalul magazinului sa se ocupe de cererea dumneavoastra.

Ganditi-va la un singur lucru inainte de a lua decizia de a cumpara acest binoclu: indiferent ca sunteti vanator, paznic, lucrati in cadrul unei echipe de interventie sau unei echipe de forte de ordine, acest dispozitiv este un real avantaj in indeplinirea misiunii pe care o aveti.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *