Cum pot sa incep o lista de email ?

-Vanzarile au crescut: Atunci cand trimit un mail despre un nou produs sau o oferta speciala, de obicei am vanzari duble sau chiar mai mult atunci cand pun o simpla postare pe blog care are exact acelasi continut. Si majoritatea vanzarilor propriilor mele produse in fiecare saptamana – aproximativ 70%- se datoreaza mailurilor pe care le trimit.

-Sunt mai putin afectat de influentele exterioare: Popularitatea ta in rezultatele cautarilor pe Google si in platformele de socializare cu siguranta o sa scada si o sa mai creasca. Cu siguranta asa s-a intamplat in cazul meu. Acest lucru poate sa aiba un impact foarte mare asupra veniturilor tale si a succesului din mediul online, indiferent de care e telul tau.

Dar lista de email este a ta. Nu este un lucru pe care o alta companie sa o poata reduce sau sa ti-o poata lua. Lista ta de email este o forma de securitate pentur tine si pentru mica ta afacere, intr-o lume din mediul online in care lucrurile se pot schimba foarte repede.

Prin urmare, cum pot sa incep o lista de email ?

Eu iti recomand sa lasi o alta companie sa se ocupe de lista ta de email. Te va costa putin daca ai multi urmaritori, dar se merita, pentru ca o sa ai pe cineva care stie ce face si timpul si volumul de munca pe care va trebui sa le investesti vor fi minime.

Eu am folosit aweber.com, poate cea mai populara companie pentru liste de email, inca din anul 2010 pentru listele mele de email si lucrurile au mers foarte bine.

Este, de asemenea, foarte simplu sa incepi o lista de email aici. A durat intre 30 si 60 de minute pentru a imi incepe si eu newsletterul, care are acum zeci de mii de urmaritori.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *