Produse Make-up Atelier Paris

Make-up Atelier Paris este o companie creata in 1986 de catre Helene Quille. In ultimii 20 de ani Atelier Paris a devenit un brand de referinta in domeniul machiajului. Avand propriul laborator si propria fabrica, Atelier are un plus in privinta capacitatii de a se adapta cerintelor din domeniu si un avantaj in comparatie cu celelalte branduri. In general, celelalte branduri acorda dreptul de a produce doar a catorva fabrici din America si Italia, ceea ce prezinta un dezavantaj imens in sensul ca poti gasi aceleasi produse cu aceleasi culori in branduri diferite, lucru ce nu se intampla si in cazul lui Atelier Paris. Helene Quille este cea care a creat brandul Make-up Atelier Paris si care depune efort in continuare in dezvoltarea de noi culori, texturi sau de produse.

In continuare vom prezenta o parte din produsele make-up Atelier Paris. Din categoria produselor folosite, de regula, in televiziune sau filme, amintim: Pigmentul fluorescent, a carui umbre vor straluci in lumina cu ultraviolete, culorile fluorescente, care amestecate cu o cantitate mica de apa pot crea efecte spectaculoase, pudra tip gheata, folosita pentru a crea efecte speciale de inghet, sange lichid, produs make-up Atelier Paris folosit cu precadere in industria filmelor, care este creat pentru a arata precum sangele uman si poate fi aplicat direct pe pielea sau amestecat cu alte substante pentru a crea alte efecte speciale. Ceara pentru peiele, folosita de artistii make-up pentru a crea efecte speciale pe piele, cum ar fi cicatricile sau vanatai, gel color anti-umezeala, produse dintr-o formula care garanteaza calitatea si previne stergerea in orice conditie. Crema de apa, care poate fi folosita in combinatie cu culorile de apa pentru machiajul de fata si corp, gene artistice, care vin impreuna cu un adeziv profesional pentru gene, ceara pentru efecte speciale asupra danturii, cum ar fi pentru a crea orificii sau dinti lipsa, ceara pentru pleoape, folosita pentru a acoperi pleoapele in anumite efecte speciale si adezivul pentru gene.

Din categoria pensulelor a produselor make-up Atelier Paris, amintim curatatorul de pensule, folosit in a indeparta machiajul de pe pensule, protejand parul acesteia, pensule pentru conturul ochilor sau pensule pentru pudre. Din categoria produselor Make-up Atelier Paris pentru ochi va prezentam, creionul pentru ochi, ce ofera o textura creata sa se imbine in mod egal si usor, totodata mentinand pielea din jurul ochilor hidratata. Paleta pentru conturul ochilor, contine trei tipuri de texturi rezistente la apa si foarte pigmentate, mate, stralucitoare si perlate. Contururile pot fi aplicate pe pleoape cu o pensula, uscate sau umede in functie de efectul dorit, pigmentul fluorescent, care straluceste in lumina cu ultraviolete, pudra tip perla, cu efect de transparenta si stralucire sau gelul color anti-umezeala, fabricat astfel incat rezista la stergeri si previne intinderea machiajului.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *